Sjtadshaof
Woningtypes

Heerlijk wonen aan de rand van de stad

Deze energiezuinige en comfortabele woningen in Sjtadshaof zijn ideaal voor starters en jonge gezinnen. Met een ideale ligging aan de rand van de stad, zijn deze woningen perfect voor de volgende stap in jouw wooncarrière. Hier woon je dicht bij de stad, in een wijk met lekker veel groen. Het gaat om 8 twee-onder-een-kap woningen, 14 hoekwoningen en 15 tussenwoningen. De woningen zijn gesitueerd op ruime percelen, met tuinen op het zuid-oosten. De fraaie gevels worden gekarakteriseerd door de Douglas houten pergola’s met groen.

Zeer comfortabele

EENGEZINSWONINGen

Aan de overzijde van de Ellingtonstraat wordt nog een blok van 4 woningen gerealiseerd. Deze woningen zijn de laatste woningen die horen bij dit deel van in totaal 16 woningen.

Deze woningen bieden alles wat een gezin te wensen heeft. Comfort, ruimte en een zeer lage energierekening. Deze woningen hebben wat ruimere percelen dan de woningen aan de andere zijde en de meer klassieke rode baksteen architectuur die aansluit bij de rest van de wijk. De andere 12 zijn reeds gerealiseerd, dus je kan gemakkelijk een kijkje gaan nemen of deze woningen bij jou passen.

Verrassende ruime

Twee-onder-een-kap woning

In Sjtadshaof worden 8 twee-onder-een-kap woningen gerealiseerd.

Op de begane grond vind je de sfeervolle woonkamer met een open keuken en handige buitenberging. Op de eerste verdieping zijn maar liefst 3 slaapkamers en een luxe badkamer. Tevens is er de mogelijkheid om op de zolder nog extra kamer(s) te realiseren, voor bijvoorbeeld die handige thuiswerkplek. De groene pergola en het frans balkon zorgen voor een fraaie architectonische gevel.

Zeer energiezuinige

Rijwoningen

In Sjtadshaof worden 14 hoek- en 15 tussenwoningen gerealiseerd. Deze energiezuinige en comfortabele rijwoningen zijn ideaal voor starters!

Met een ideale ligging aan de rand van de stad zijn deze woningen perfect om jouw wooncarrière mee te starten. Vooral door hun duurzame en energiezuinig karakter. Deze starterswoningen hebben zuidoost georiënteerde tuinen en zijn voorzien van een groene pergola die zorgt voor een aangename entree. Het frans balkon en metselwerkdetails zorgen voor een mooi gevelaanzicht.

Wonen in Sjtadshaof?

Zie hieronder de situatiekaart