Sjtadshaof
Alles binnen handbereik

Alle voorzieningen in de buurt

Een complete wijk

Wonen in Sjtadshaof betekent dat je letterlijk alles in de buurt hebt. Diverse speciaalzaken vind je praktisch om de hoek in het winkelcentrum Donderberg. Op vrijdag is daar ook een gezellige weekmarkt, maar je bent ook zo in de historische binnenstad van Roermond.

Houd je van lekker wandelen in de natuur? Dan zit je goed in Sjtadshaof. Al het groen in de wijk is namelijk met elkaar verbonden, zodat je lekker een wandeling kan maken door het groen. Maar als je even echt lekker wilt genieten van de rust dan park de fiets en dan ben je zo in de uitgestrekte bossen van het Nationaal Park De Meinweg.

Daarnaast zijn er meerdere basisscholen, een middelbare school én een school voor middelbaar beroepsonderwijs in de wijk aanwezig. Tevens is er een kinderopvang in de buurt. Kortom alle mogelijkheden voor onderwijs voor de kinderen zijn voor handen.

Verspreid over Sjtadshaof vind je diverse voorzieningen die het wonen en leven hier extra aangenaam maken. Zo vind je er alles van de huisarts tot fysiotherapeut en van speeltuin tot Cruyff Court. Maar ook voor de sportschool of het zwembad hoef je de wijk niet uit.

Bruisende stad aan het water

Roermond

Laat je verassen in de karakteristieke historische binnenstad met een grote diversiteit aan winkels. De binnenstad van Roermond heeft meer dan 140 speciaalzaken, de bekende grote ketens, exclusieve speciaalzaken en een mooie mix van boetiekjes.

Of leef je uit in het grootste Designer Outlet Center van Europa met meer dan tweehonderd merkwinkels, cafés en restaurants. Bovendien ligt op 10 minuten van Sjtadshaof het Retailpark en de Huis & Tuin Boulevard. Kortom Roermond heeft het allemaal!

Roermond is een levendige stad waar altijd wat te doen is. De gezelligheid en bourgondische gastvrijheid is overal in de stad terug te vinden. De vele terrassen op de mooie pleinen en aan het water, de fijne restaurants en brasserieën. Door het diverse aanbod is er altijd wel iets dat bij jouw past. Van lekker borrelen met een bitterbal op het terras of in de kroeg tot aan heerlijk uitgebreid tafelen bij een sterrenrestaurant.

Tevens biedt Roermond ook van alles op het gebied van kunst en cultuur. Je hart ophalen tijdens een voorstelling in theater De Oranjerie of verrast worden in de altijd prikkelende ECI Cultuurfabriek. Ontdek de architect van het Rijksmuseum. Het Cuypershuis is een museum in Roermond, gevestigd in het voormalige woonhuis en werkplaats van Pierre Cuypers. Maar ook een avondje naar de bioscoop behoort tot de mogelijkheden.

Goede bereikbaarheid gegarandeerd

Sjtadshaof, overal dichtbij

Bij de ontwikkeling van de nieuwe woonwijk werd geluisterd naar de wensen van toekomstige bewoners. Het resultaat is een wijk die met aandacht is gebouwd, bestaande uit een diversiteit een woningtypes. Daarmee is het nu al een geliefde wijk Sjtadshaof in Roermond.

Hier woon je dicht bij de stad, in een wijk met lekker veel groen, met een frisse uitstraling en fijne sfeer. Deze nieuwe fase is een welkome aanvulling op goed wonen en leven in Roermond.

Waar je ook naartoe wilt, vanuit Sjtadshaof ben je snel op weg. De buurt licht dichtbij de aansluiting naar de A73, je bent dus in no-time in Noord- en Zuid-Limburg. Ideaal voor als je er graag op uit trekt. Ook met het openbaar vervoer ben je snel in hartje stad of op treinstation Roermond.