#
Actueel

We beginnen met de bouw in het eerste kwartaal van 2024!

07 november 2023

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat de bouw van onze prachtige eengezinswoningen in Sjtadshaof in Roermond in het eerste kwartaal van 2024 van start gaat. Dit is jouw kans om een duurzaam huis te bemachtigen in een groene omgeving, tegen een prijs vanaf € 319.500,- Vrij Op Naam (V.O.N.).

Wonen in Sjtadshaof

We hebben bewust gekozen voor een duurzaam concept dat lage woonlasten garandeert. Ons modulaire bouwsysteem zorgt voor minder afval en minder overlast voor de omgeving, maar bespaart ook bouwtijd. Je kunt er zeker van zijn dat je al in het voorjaar van 2024 in je nieuwe huis kunt trekken.

Wonen in het groen

Wonen in het groen en op loopafstand van de stad is nu nog aantrekkelijker. Vanaf € 319.500,- V.O.N. kun jij nu de trotse eigenaar worden van een woning in Sjtadshaof.

Grijp nu je kans

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. De start van de bouw is gegarandeerd en staat gepland voor het eerste kwartaal van 2024. Als je nu besluit te kopen, kun je al in het voorjaar van je nieuwe woning genieten. Dit is een unieke kans om jouw droomhuis te verwerven in Sjtadshaof. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!