#
Actueel

Nog maar enkele woningen Sjtadshaof beschikbaar

14 november 2023

Onlangs werd de start van de bouw van de 12 woningen van Sjtadshaof aangekondigd. Inmiddels kunnen we melden dat nog maar 2 woningen niet verkocht of onder bod zijn. Er zijn dus nog enkele woningen beschikbaar, maar wees er snel bij. De start van de bouw is gegarandeerd en staat gepland voor het eerste kwartaal van 2024.

Blije bewoners

Dit is jouw kans om deel uit te maken van deze bloeiende gemeenschap, omgeven door groen, moderne architectuur en een warme sfeer. Als je nu besluit te kopen, kun je al in het voorjaar van je nieuwe woning genieten. Op de foto staan Maikel en Tugba. Zij kochten onlangs een Sjtadshaof hoekwoning en verheugen zich op het feit dat ze al heel snel naar hun nieuwbouwwoning kunnen verhuizen.

Nog 2 woningen te koop

Nog slechts twee woningen zijn beschikbaar: een sfeervolle tussenwoning (kavel 15) en een ruime hoekwoning (kavel 8). Of je nu kiest voor de knusse tussenwoning of de ruime hoekwoning, beide bieden een perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Modern design ontmoet functionele indeling, met aandacht voor detail en hoogwaardige afwerkingen.

Wonen in de Sjtadshaof

Gelegen aan de zuidoostelijke rand van Roermond biedt Sjtadshaof alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. Onze woningen zijn gesitueerd rondom een centraal park en verdeeld over drie blokken van ieder vier woningen. Wonen in het groen en op loopafstand van de stad is nu nog aantrekkelijker. Vanaf €319.500,- V.O.N. kun jij de trotse eigenaar worden van een woning in Sjtadshaof.