Rabobank
Gratis oriëntatiegesprek Sjtadshaof

OOK BEWONER WORDEN VAN SJTADSHAOF?

Gratis oriëntatiegesprek

Heb jij interesse in wonen in de Sjtadshaof? Maak via de link “financiële check” een afspraak met Rabobank adviseur nieuwbouw Meike Kerkers (06 15 88 56 31) of neem contact op met de makelaars Frenken (0475 33 52 25) of Damen (0475 57 71 11). Een eerste gesprek geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is en is bovendien gratis.

Doe de financiële check

Hypotheek met korting

Alle informatie over de hypotheken van Rabobank vind je op rabobank.nl/hypotheken, info over nieuwbouw op rabobank.nl/nieuwbouw. Rabobank beloont energiezuinig wonen. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in project Sjtadshaof? Dan krijg jij een extra duurzaamheidskorting. Bekijk de voorwaarden op rabobank.nl/duurzaamheidskorting.

Nieuwbouwwoning en hypotheek. Hoe zit dat?

Groenverklaring voor extra leencapaciteit

Als je gebruik wilt maken van extra leencapaciteit en rentekortingen, dan wordt er een zogenoemde Groenverklaring aangemaakt voor jouw woning in de Sjtadshaof. Deze verklaring is onder andere bestemd voor nieuwbouwprojecten die zeer energiezuinig zijn. Zie voor meer informatie over de Rabobank Groenhypotheek: rabobank.nl/groenhypotheek.

Meike Kerkers

Meike Kerkers

Logo Rabobank