Mooie mix van diverse woningen
Wonen in Sjtadshaof
Mooie mix van diverse woningen
Wonen in Sjtadshaof
Mooie mix van diverse woningen
Wonen in Sjtadshaof
Mooie mix van diverse woningen
Wonen in Sjtadshaof
Mooie mix van diverse woningen
Wonen in Sjtadshaof
Mooie mix van diverse woningen
Wonen in Sjtadshaof
Mooie mix van diverse woningen
Wonen in Sjtadshaof

Wonen anno nu

De architecten hebben zich laten inspireren door de ideeën van 99 mensen die graag in Sjtadshaof willen gaan wonen.

Het resultaat: diverse woningtypes, van geschakeld tot halfvrijstaand en vrijstaand. Stuk voor stuk bijzondere woningen, met een tijdloze architectuur, stoere materialen en verrassende details. En natuurlijk met een ruime eigen tuin, waar je heerlijk geniet van het buitenleven. In Sjtadshaof is het eigentijds en duurzaam wonen met alle comfort en woongemak van een nieuwbouwwoning anno nu.

Een buurt geïnspireerd door jou

Bij de plannen voor Sjtadshaof hebben we goed geluisterd naar de wensen van de mogelijke toekomstige bewoners. Veel geïnteresseerden hebben hun woonwensen doorgegeven via onze online enquête. Zo zijn bijvoorbeeld de woningtypes, de prijsklassen, energiezuinigheid en uitbreidingsopties afgestemd op de behoeften van de potentiële Sjtadshaof-bewoners. Grote kans dus dat Sjtadshaof jouw ideale buurt wordt!

Sjtadshaof 360

Ontdek Sjtadshaof in 360º op jouw smartphone. Op locatie tref je QR-codes aan.

360-Graden standpunt 1

360-Graden standpunt 2

360-Graden standpunt 3

Ruimte om te groeien en te bloeien

Sjtadshaof ligt aan de rand van Roermond, waar de stad overgaat in het landelijke gebied. Het plan is dan ook ruim opgezet, met volop groen, plekken om te wandelen en voor kinderen om te spelen.

De buurt wordt aan verschillende kanten omringd door bomen, plantsoenen en de Maasnielderbeek. En in het midden komt een parkje. De groene stukken zijn bovendien met elkaar verbonden zodat je gemakkelijk een wandelingetje kunt maken door het groen.

Snel op (de snel)weg

Waar je ook naartoe wilt, vanuit Sjtadshaof ben je snel op weg. De buurt ligt dichtbij de aansluiting naar de A73, je bent dus in no-time in Noord- of Zuid-Limburg.

Ideaal als je graag lekker mobiel bent. Ook met het openbaar vervoer ben je snel in hartje stad of op treinstation Roermond, met o.a. directe verbindingen met Maastricht, Amsterdam en Venlo/Nijmegen.

"wonen met alle comfort en woongemak van een nieuwbouwwoning anno nu"

Verkaveling Sjtadhaof Roermond

Het hele leven naast de deur

Grenzend aan Roermond-Oost heb je in Sjtadshaof alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik.

Het buurtwinkelcentrum met supermarkt en verschillende speciaalzaken ligt zo’n beetje om de hoek. Zin om de stad in te gaan? Je zit vanuit Sjtadshaof ook zo in de historische binnenstad van Roermond.

Met één been in het buitengebied

Heb je graag alle gemakken van de stad in de buurt, maar ga je ook graag de natuur in? In Sjtadshaof sta je eigenlijk al met één been in het groene buitengebied. Pak de fiets en voor je het weet sta je in de uitgestrekte bossen van Nationaal Park De Meinweg.

woning overzicht pagina