Remunj.
Heerlijke stad aan het water.
Remunj.
Heerlijke stad aan het water.
Remunj.
Heerlijke stad aan het water.
Remunj.
Heerlijke stad aan het water.
Remunj.
Heerlijke stad aan het water.

Remunj. Heerlijke stad aan het water. Vol leven.

Hoe heerlijk is het leven hier?

SHOP, SHOP, SHOP!
TILL YOU DROP!

Winkelen in het gezellige en gevarieerde stadscentrum of shop till you drop in de wereldberoemde designer outlet. Mode, interieur, delicatessen, lifestyle, alles binnen handbereik!

VERDWALEN IN NATIONAAL PARK DE MEINWEG

Of bezoek Nationaal Park De Meinweg! Het park ligt ten oosten van Roermond en heeft een oppervlakte van 1.600 ha. Kom lekker tot rust in de natuur.

KUNST EN CULTUUR EN MUZIEK

Je hart ophalen tijdens een voorstelling in theater De Oranjerie of verrast worden in de altijd prikkelende ECI Cultuurfabriek. Ontdek de architect van het Rijksmuseum. Het Cuypershuis is een museum in Roermond, gevestigd in het voormalige woonhuis en werkplaats van Pierre Cuypers.

SJTADSHAOF

Een geliefde wijk, gelegen in het zuidoosten, aan de rand van de stad. Thuishaven van (jonge) stellen, gezinnen met jonge kinderen en tieners en van mensen wiens kinderen uitgevlogen zijn.

De wijk is drie jaar geleden ontwikkeld in nauwe samenspraak met toekomstige bewoners: hoe willen jullie wonen? De wijk van hun dromen was:

  • ruim van opzet
  • verschillende type woningen
  • mooie architectuur en materialen
  • ruime tuinen
  • energiezuinig
  • Meinweg op fietsafstand
  • lekker kunnen wandelen

En Sjtadshaof tikt alle boxen aan!

Koopwoningen

Op dit moment worden plannen gemaakt voor 33 levensloopbestendige woningen aan de rand van de wijk, dus veel privacy. Ruim, veel licht, een fijne tuin en een indeling die je in staat stelt om hier een fijne toekomst tegemoet te gaan.

Heerlijk, vrij wonen als je nog actief en fit bent, comfortabel en veilig. Met het oog op de toekomst. Een levensloopbestendige woning in Sjtadshaof: wonen, slapen en baden op de begane grond heerlijke ruimte op de begane grond, compacte ruimte op de verdieping geen drempels, brede doorgangen, praktische indeling van keuken en badkamer, etc.

Zie jij jezelf ook al wonen op Sjtadshaof? Schrijf je in en we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen!

Alles in de buurt

Letterlijk in de buurt vind je de supermarkt, je bent in een paar minuten in de stad en in de natuur.

Diverse speciaalzaken vind je praktisch om de hoek in het winkelcentrum Donderberg. Op vrijdag is daar ook een gezellige weekmarkt. De kids kunnen in de buurt terecht bij de kinderopvang, basisscholen, een middelbare school én een school voor middelbaar beroepsonderwijs. Ook voor sportclubs en het zwembad hoef je de wijk niet eens uit.

Met een goede aansluiting op de A73 ben je zo waar je moet zijn: Weert, Amsterdam, Maastricht, Aken. Op pad met het openbaar vervoer? Vanuit station Roermond ga je naar alle windrichtingen.

Je komt niet met lege handen thuis

Tijd voor iets nieuws voor je garderobe of je interieur? Of misschien zoek je bijzondere ingrediënten om mee te experimenteren in de keuken?

In Roermond wordt een snelle boodschap al snel een middagje funshoppen. Je hoeft je niet in te houden, want bijna alle winkels zijn 7 dagen per week geopend.

Boetiekjes, merkwinkels en megastores

Laat je verrassen in de historische binnenstad, waar je de leukste speciaalzaakjes en hippe boetiekjes vindt.

Of leef je uit in het grootste designer outlet center van Europa met meer dan tweehonderd merkwinkels, cafés en restaurants. Op 10 minuten van Sjtadshaof ligt bovendien het Retailpark en de Huis & Tuin Boulevard, met een groot aantal megastores. Je kunt bijna stellen: als ze het in Roermond niet hebben, dan bestaat het niet!